width=

                             OriginLab OriginPRO 2021 – Solutia enterprise de grafice si analiza date

 

Origin este o aplicație software ușor de utilizat și ușor de învățat, care oferă capacități de analiză a datelor și grafice de calitate a publicării, adaptate nevoilor oamenilor de știință și inginerilor. OriginPro oferă instrumente extinse de analiză pentru montarea vârfurilor, montarea suprafeței, statistici, procesarea semnalului și manipularea imaginilor.

OriginLab OriginPro 2021

Utilizatorii pot particulariza operațiuni cum ar fi importul, graficele și analiza, toate din interfata grafica. Graficele, rezultatele analizei și rapoartele se actualizează automat atunci când datele sau parametrii se modifică. Acest lucru permite analiza lot de mai multe fișiere sau seturi de date, fără a fi nevoie de programare.

• Peste 100 de tipuri de grafice încorporate și personalizarea punct-and-click a tuturor elementelor
• Analiza exploratorie. Origin furnizează mai multe gadgeturi pentru a efectua analize exploratorii prin interacțiunea cu datele reprezentate grafic într-un grafic.
• Montarea curbei este unul dintre cele mai puternice și mai utilizate instrumente de analiză din Origin. Montarea curbei examinează relația dintre unul sau mai mulți predictori (variabile independente) și o variabilă de răspuns (variabilă dependentă), cu scopul de a defini un model “cel mai potrivit” al relației.
• Statistica – Origin oferă o serie de opțiuni pentru efectuarea analizei statistice generale, inclusiv: statistici descriptive, teste de ipoteze cu un eșantion și cu două eșantioane și analiza varianței (ANOVA) într-un singur sens și în două sensuri. De asemenea, sunt acceptate mai multe tipuri de diagrame statistice, inclusiv histograme și diagrame de casete.
• Peak analysys – Origin oferă mai multe caracteristici pentru analiza vârfului, de la corecția de referință până la găsirea vârfului, integrarea vârfului, deconvoluția și montarea vârfului. Următoarele secțiuni listează caracteristicile cheie pentru analiza vârfului.
• Licenta de tip electronic perpetuecu link de download si cheie de activare.
• Toate licentele includ 1 an gratuit de mentenanta software OriginLab
• Cerinte tehnice minimale: 64-bit (x64) Windows  7, 8, 10 ; 4 GB RAM memorie, processor minim 1.6 Ghz, 2 GB spatiu pe hard disk
• Discount OriginLab suplimentar pentru mediul academic
• Termen de livrare electronic: ~ 1-2 zile lucratoare de la confirmarea platii

Brosura tehnica OriginLab Origin si OriginPro

 

 Descriere produs  Pret licenta per user fara TVA
 
OriginLab Origin v2021 node locked 1 PC cu 1 an de mentenanta inclusa (licenta electronica perpetua)
         7,995 lei
 
OriginLab OriginPRO v2021 node locked 1 PC cu 1 an de mentenanta inclusa (licenta electronica perpetua)
       11,495  lei
 
 OriginLab OriginPro v2021  cu 1 an de mentenanta inclusa –  licenta electronica de retea perpetua concurenta (Permite un nr. nelimitat de instalari pe PC-uri, insa poate rula doar pe 1 PC in acelasi timp in retea per licenta)
     16,995 lei

Comanda online aici

OriginLab OriginPro

OriginLab OriginPro

Solicita o oferta de pret personalizata

Pentru comenzi prin SEAP eLicitatie accesati catalogul SEAP al Gemcard Services SRL.

 

Cod CPV: 48310000-4 – Pachete software pentru creare de documente (Rev.2); Cod produs: OriginLab OriginPro